IATF 16949:2016 Przegląd najważniejszych zmian - Quality Austria Polska
27. sty 2022

Seria darmowych poradników

IATF 16949:2016 Przegląd najważniejszych zmian

To bezpłatny e-book na temat IATF 16949:2016 w prostych słowach. Zapoznaj się z wszystkimi zmianami w aktualnej normie IATF 16949:2016.

Co znajdziesz w e-booku?

  • Ewolucja specyfikacji technicznej IATF ISO/TS 16949 i zależność z innymi normami
  • Przyczyny zmian w ISO/TS 16949 i prace z nią związane
  • Zakres zmian w najnowszej specyfikacji technicznej ISO/TS 16949:2016
  • Annex SL w ISO/TS 16949
  • Procedura przejścia na nowe wydanie ISO/TS IATF 16949 dla przedsiębiorstw z branży motoryzacyjnej
  • Korzyści płynące z wdrożenia ISO/TS IATF 16949

Quality Austria jest jednostką certyfikującą i szkoleniową specjalizującą się w zintegrowanych systemach zarządzania m.in. w zakresie jakości, środowiska, bezpieczeństwa pracy i standardów branżowych. Dzięki akredytacji BMDW, rozbudowanej sieci auditorów, trenerów i ekspertów technicznych wspieramy organizacje nawet w najbardziej wymagających systemach, skutecznie przekazujemy wiedzę oraz doświadczenie na całym świecie. Ścisła współpraca m.in. z IQNet, EOQ i EFQM pozwala nam aktywnie uczestniczyć w wypracowywaniu standardów, które następnie stają się obowiązującymi normami. W Polsce Quality Austria rozwija się od ponad 10 lat zyskując uznanie coraz większej liczby Klientów zainteresowanych podnoszeniem jakości funkcjonowania swoich firm.

Aby pobrać poradnik, skontaktuj się z nami!

Napisz wiadomość

01. lip 2024

Certyfikacja wyrobów z drewna – PEFC

Lasy – najcenniejszy ekosystem naszej planety

Dowiedz się więcej
01. lip 2024

Niezgodności wewnętrzne w przemyśle spożywczym

Nasz cel – skuteczne zamykanie niezgodności

Dowiedz się więcej
08. sty 2024

Znakowanie żywności według przepisów prawa

A co w przypadku żywności nieopakowanej?

Dowiedz się więcej
18. gru 2023

Ustalanie parametrów konstrukcyjnych CL i CP w nowym wydaniu normy EN 15085-3:2023

Projektowanie przy spawaniu pojazdów szynowych

Dowiedz się więcej
29. lis 2023

Kolejna rewizja 4 przepisów IRIS i zmiany w zasadach certyfikacji

Audyt przejścia na nowy standard

Dowiedz się więcej
12. paź 2023

Food Fraud – zafałszowania żywności w łańcuchu dostaw, jak uniknąć zagrożenia?

Definicja i plan łagodzenia oszustw żywnościowych

Dowiedz się więcej
10. paź 2023

Przerywając łańcuch dostaw PEFC CoC “wypadasz z obiegu”

Kto znajduje się w łańcuchu dostaw? Oto kilka przykładów

Dowiedz się więcej
19. wrz 2023

Nowe wymagania FSSC 22000 wersja 6

Audyty aktualizacyjne od 1 kwietnia 2024 r.

Dowiedz się więcej
29. sie 2023

Auditor wewnętrzny – szkolenie. Czym się kierować przy wyborze?

6 praktycznych wskazówek dla każdego, jak wybrać wartościowe szkolenie

Dowiedz się więcej
28. lip 2023

Audit czy audyt – czyli spór o poprawną formę

Audit czy audyt – która forma jest poprawna?

Dowiedz się więcej
16. lip 2023

Zarządzanie alergenami w przestrzeni produkcyjnej

Alergeny to substancje w pokarmach pochodzenia roślinnego jak i zwierzęcego

Dowiedz się więcej

+48 32 226 60 07

Logowanie

Login

Czy utworzyłeś już Konto / profil Klienta?

Podaj swój adres e-mail i hasło, aby się zalogować:

Nie pamiętasz hasła?

Stworzyć konto?