Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności w zakładzie zgodnie z wymaganiami GS BRC wydanie 8

O SZKOLENIU


W trakcie szkolenia, uczestnicy zapoznają się z fundamentalnymi i specyficznymi wymaganiami najnowszej wersji standardu BRC wersja 8. Ponadto dowiedzą się m.in. jak kształtować i wdrażać kulturę bezpieczeństwa żywności w zakładzie; poznają powiązania między systemem HACCP a standardem BRC; zdobędą wiedzę z zakresu weryfikacji wewnętrznej BRC (tj. poprzez audity wewnętrzne oraz przeglądy systemu BRC).
Czas trwania szkolenia: 1 dzień / 8 godzin

Dokument potwierdzający:

Zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu.

szkolenie

CEL SZKOLENIA

Celem szkolenia jest przekazanie uczestnikom wiedzy oraz najnowszych aktualizacji w zakresie wymagań standardu BRC wydanie 8.

szkolenie

ODBIORCY SZKOLEŃ

Pracownicy odpowiedzialni za wdrożenie i utrzymanie systemu w zgodności ze standardem BRC.

  1. Wymagania fundamentalne i specyficzne normy BRC
  2. System HACCP i powiązania ze standardem BRC
  3. Kształtowanie i wdrażanie kultury bezpieczeństwa żywności w zakładzie
  4. Autentyczność produktów od źródła pochodzenia i dostawców po działania kontrolne w trakcie produkcji
  5. Ocena i kwalifikowanie dostawców
  6. Kontrola alergenów w zakładzie i zanieczyszczeń krzyżowych
  7. Obrona żywności w BRC
  8. Oznakowanie produktu i kontrola opakowań
  9. Audyty wewnętrzne i przeglądy systemu – weryfikacja wewnętrzna BRC
  10. System oceny zewnętrznej zakładu - podstawowe zasady prowadzenia audytu certyfikacyjnego

Nasi trenerzy to praktycy z wieloletnim doświadczeniem w branży, którą reprezentują. Większość z nich jednocześnie współpracuje z nami w zakresie auditów. Dodatkowo, aby stale utrzymać wysoki poziom naszych szkoleń organizujemy dla nich wewnętrzne spotkania doskonalące, podczas których wymieniamy się nowościami, doświadczeniami oraz trenujemy techniki prowadzenia warsztatów w sposób praktyczny i zapadający w pamięć.

Dzięki temu, uczestnicy szkoleń oceniają nasze usługi średnio  na 9,5 z 10 możliwych punktów. Nasi Klienci doceniają głównie: warsztatową i ciekawą formę prowadzenia, praktyczne podejście oraz otwartość na dyskusje i angażujące ćwiczenia.

4 listopada 2021

online

800 zł + VAT

+43 732 34 23 22