Bezpieczeństwo żywności – Quality Austria Polska
12.10.2023

Food Fraud – zafałszowania żywności w łańcuchu dostaw, jak uniknąć zagrożenia?

Definicja i plan łagodzenia oszustw żywnościowych
19.09.2023

Nowe wymagania FSSC 22000 wersja 6

Audyty aktualizacyjne od 1 kwietnia 2024 r.
9.08.2023

Wymagania systemu HACCP w praktyce

Savoir vivre w certyfikacji
16.07.2023

Zarządzanie alergenami w przestrzeni produkcyjnej

Alergeny to substancje w pokarmach pochodzenia roślinnego jak i zwierzęcego
22.06.2023

Listeria monocytogenes zagrożeniem dla produkowanej żywności

Patogeny chorobotwórcze
21.05.2023

Analiza zagrożeń i ocena ryzyka w łańcuchu żywnościowym – jak opracować?

Głową w definicjach
12.04.2023

Prawo żywnościowe w Polsce i Unii Europejskiej – na co warto zwrócić uwagę?

O jakości mówimy wtedy, gdy wraca do nas klient, a nie produkt.
1.02.2023

Kultura bezpieczeństwa żywności w organizacji – co oznacza i jak ją zbudować? Jakie zmiany w tym zakresie znajdziemy w BRC v. 9?

Sposób myślenia i działania każdego pracownika
2.12.2022

IFS Food 8 – jakie zmiany czekają nas w liście wymagań auditowych?

IFS Food 8 – wersja robocza
+48 32 226 60 07

Logowanie

Login

Czy utworzyłeś już Konto / profil Klienta?

Podaj swój adres e-mail i hasło, aby się zalogować:

Nie pamiętasz hasła?

Stworzyć konto?