QualityAustria

System IFS, BRC (wersja 6). Wymagania klientów sieciowych dla branży spożywczej


System IFS, BRC (wersja 6). Wymagania klientów sieciowych dla branży spożywczej


CEL SZKOLENIA

Celem szkolenia jest przekazanie teoretyczne oraz praktyczne zapoznanie uczestników z wymaganiami IFS, BRC, metodologią wdrożenia, realizacji i utrzymania zapisów i niezbędnej dokumentacji.

ODBIORCY SZKOLENIA

  • Pracownicy odpowiedzialni za wdrożenie i utrzymanie systemu w zgodności z systemem IFS, BRC

ZAKRES MERYTORYCZNY SZKOLENIA

  • Jakość żywności
  • Przypomnienie zasad systemu HACCP
  • Rozwój i znaczenie standardów IFS i BRC
  • Struktura i wymagania standardu BRC
  • Struktura i wymagania standardu IFS
  • Porównanie obu standardów – podobieństwa i różnice
  • Praktyczne aspekty wdrażania standardów IFS i BRC
  • Dokumentowanie systemów IFS i BRC
  • Ćwiczenia

CZAS TRWANIA SZKOLENIA

2 dni / 16 godzin

TERMIN, MIEJSCE I CENA SZKOLENIA

 

 

DOKUMENT POTWIERDZAJĄCY

Zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu.

CENA SZKOLENIA ZAWIERA

  • Przeprowadzenie szkolenia 
  • Materiały szkoleniowe 
  • Przerwy kawowe i drobne poczęstunki 
  • Wyżywienie  w dniach szkolenia 
  • Wydanie certyfikatu

UWAGA! Podane ceny szkoleń są cenami netto! Do powyższych cen należy doliczyć obowiązujący podatek VAT  w wysokości 23%.

NOCLEGI (opcjonalnie - Cena za dobę hotelową):

  • Mikołów - 180,- zł
  • Katowice - 200,- zł 
  • Warszawa - 200,- zł

 

 








Quality Austria - Polska Sp. z o.o.

Quality Austria