QualityAustria

System HACCP - zasady, wdrażanie, funkcjonowanie


System HACCP - zasady, wdrażanie, funkcjonowanie


CEL SZKOLENIA

Celem szkolenia jest przekazanie uczestnikom wiedzy w zakresie wymagań dla dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej oraz zasad systemu HACCP.

ODBIORCY SZKOLENIA

  • Pracownicy związani z wdrożeniem i utrzymaniem systemu HACCP w organizacji

ZAKRES MERYTORYCZNY SZKOLENIA

  • Podstawy zarządzania jakością
  • Współczesne zagrożenia żywności
  • Koncepcje jakości żywności
  • Dobra Praktyka Higieniczna GHP
  • Dobra Praktyka Produkcyjna GMP
  • 7 zasad systemu HACCP
    • Analiza zagrożeń
    • Określenie Krytycznych Punktów Kontroli (CCP)
    • Ustalenie wartości docelowych i monitoringu dla każdego CCP
    • Ustalenie działań korygujących
    • Ustalenie procedur weryfikacji
    • Stworzenie zapisów i dokumentacji systemu
  • Ćwiczenia

CZAS TRWANIA SZKOLENIA

2 dni / 26 godzin

TERMIN, MIEJSCE I CENA SZKOLENIA

 

 

DOKUMENT POTWIERDZAJĄCY

Zaświadczenie o udziale w szkoleniu.

CENA SZKOLENIA ZAWIERA

  • Przeprowadzenie szkolenia 
  • Materiały szkoleniowe 
  • Przerwy kawowe i drobne poczęstunki 
  • Wyżywienie  w dniach szkolenia 
  • Wydanie certyfikatu

UWAGA! Podane ceny szkoleń są cenami netto! Do powyższych cen należy doliczyć obowiązujący podatek VAT  w wysokości 23%.

NOCLEGI (opcjonalnie - Cena za dobę hotelową):

  • Mikołów - 180,- zł
  • Katowice - 200,- zł 
  • Warszawa - 200,- zł

 

 








Quality Austria - Polska Sp. z o.o.

Quality Austria