QualityAustria

ISO 22000 - zasady, wdrażanie, funkcjonowanie


ISO 22000 - zasady, wdrażanie, funkcjonowanie


CEL SZKOLENIA

Celem szkolenia jest przekazanie uczestnikom wiedzy w zakresie wymagań normy ISO 22000 wraz z metodologią wdrożenia i dokumentowania systemu.

ODBIORCY SZKOLENIA

  • Pracownicy odpowiedzialni za wdrożenie i utrzymanie systemu w zgodności z normą ISO 22000

ZAKRES MERYTORYCZNY SZKOLENIA

  • Współczesne zagrożenia żywności
  • Koncepcje jakości żywności
  • Dobra Praktyka Higieniczna GHP
  • Dobra Praktyka Produkcyjna GMP
  • Identyfikacja i analiza zagrożeń
  • Pojęcia wynikające z normy ISO 22000
  • Struktura normy ISO 22000
  • Wymagania standardu ISO 22000
  • Ćwiczenia

CZAS TRWANIA SZKOLENIA

2 dni / 16 godzin

TERMIN, MIEJSCE I CENA SZKOLENIA

 

 

DOKUMENT POTWIERDZAJĄCY

Zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu.

CENA SZKOLENIA ZAWIERA

  • Przeprowadzenie szkolenia 
  • Materiały szkoleniowe 
  • Przerwy kawowe i drobne poczęstunki 
  • Wyżywienie  w dniach szkolenia 
  • Wydanie certyfikatu

UWAGA! Podane ceny szkoleń są cenami netto! Do powyższych cen należy doliczyć obowiązujący podatek VAT  w wysokości 23%.

NOCLEGI (opcjonalnie - Cena za dobę hotelową):

  • Mikołów - 180,- zł
  • Katowice - 200,- zł 
  • Warszawa - 200,- zł

 

 








Quality Austria - Polska Sp. z o.o.

Quality Austria